Centrum Handlowe:
pon - sob: 09:00 - 21:00; nie: 10:00 - 20:00
Piotr i Paweł:
pon - sob: 8:00 - 22:00; nie: 9:00 - 21:00
Zdrofit:
pon - pt: 6:00 - 23:00; sob - nie: 7:00 - 22:00
La Trattoria:
pon - śr: 10:00 - 21:00; czw - sob: 10:00 - 01:00
Promocja

NOWOŚĆ W SUBWAY® – SANDWICZ Z WYCZESANĄ WIEPRZOWINĄ

NOWOŚĆ W SUBWAY® – SANDWICZ Z WYCZESANĄ WIEPRZOWINĄ

Jesienią SUBWAY® zabiera konsumentów na dalekie Południe Stanów Zjednoczonych. Do menu restauracji trafia sandwicz z kruchą wieprzowiną. Pulled Pork to delikatne mięso, poddane procesowi długotrwałego gotowania w niskiej temperaturze. Sandwicz Pulled Pork to oferta limitowana czasowo – będzie dostępny do stycznia 2017 r.

Na jesienno-zimowe miesiące SUBWAY® proponuje pożywnego sandwicza z wieprzowiną gotowaną na wolnym ogniu. Dzięki takiemu sposobowi przygotowania Pulled Pork zyskuje charakterystyczny, pyszny smak, a mięso staje się tak kruche i delikatne, że rozpływa się w ustach. Smak sandwicza wzbogacą świeże warzywa oraz sos BBQ o dymnym aromacie. Pulled Pork dostępny jest jako 15- i 30-cm sandwicz, wrap lub sałatka.

Fani wyczesanej wieprzowiny mogą odwiedzić profil SUBWAY® na Facebooku. Tam, obok informacji na temat nowego sandwicza, pojawią się konkursy, w których będzie można wygrać vouchery na nowy specjał w menu SUBWAY®.

Data rozpoczęcia: 07.10.2016
Data zakończenia: 31.01.2017